Υπηρεσίες

Αποστολή της United Promotions είναι να προσφέρει στους πελάτες-συνεργάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με μοναδικό κριτήριο την απόλυτη κάλυψη των δικών τους αναγκών.

Στην United Promotions πιστεύουμε ότι ο πελάτης είναι συνεργάτης μας. Η πλήρης και συνεχής εξυπηρέτηση των αναγκών του αποτελεί μια ευθύνη που όλοι μας σε κάθε επίπεδο αισθανόμαστε.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και παράγουμε υψηλής ποιότητας προωθητικά και επιχειρηματικά δώρα.  Από POS αντικείμενα μέχρι ολοκληρωμένες λύσεις για την διαφημιστική ‘καμπάνια‘ του εκάστοτε πελάτη.  Η φιλοσοφία της United Promotions είναι να προσφέρει εκείνες τις λύσεις που  θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχία των στρατηγικών και πλάνων marketing των πελατών και θα συνεισφέρουν στην αποτελεσματικότητα των ενεργειών επικοινωνίας.

Παραγωγή

Παραγωγή

Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εργοστάσια για την υλοποίηση του κάθε project. Μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων εργοστασίων σε διάφορες χώρες, έχουμε την δυνατότητα να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.
Ακολουθώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα ποιοτικών ελέγχων σε όλα τα στάδια της διαδικασίας (δείγματα – μαζική παραγωγή – φόρτωση και παράδοση), εξασφαλίζουμε εγγυημένο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Έρευνα

Η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων της United Promotions, έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την προωθητική σας ενέργεια.
Αναλύουμε την προωθητική σας ενέργεια, ερευνούμε την αγορά και σας προτείνουμε καινοτόμες ιδέες.
Έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε από την αρχή προϊόντα που να ταιριάζουν απόλυτα με την ταυτότητα του διαφημιζόμενου brand και του μηνύματος που θέλετε να επικοινωνήσετε.

Διασφάλιση ποιότητας

Η έμπειρη ομάδα μας φροντίζει για την διαχείριση του κάθε project και για όλα τα επιμέρους στάδια της διαδικασίας. Από την αρχική ιδέα μέχρι την παράδοση των προϊόντων, φροντίζουμε για την διασφάλιση της ποιότητας και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος.
Φροντίζουμε για την προσκόμιση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών που χρειάζονται για την κάθε εισαγωγή
Εμπλουτίζουμε το δίκτυο των συνεργατών μας με νέα πιστοποιημένα εργοστάσια σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Διασφάλιση ποιότητας